Kronikë e zezë

Një muaj paraburgim për personin që ushtroi dhunë ndaj gruas në Prizren

Foto ilustrim
 

Gjykata Themelore në Prizren ka caktuar masën e paraburgimit në kohëzgjatje prej 30 ditësh ndaj të pandehurit K.P., i cili dyshohet se ka kryer veprën penale “Dhuna në familje”.

Paraburgimi do të llogaritet nga koha e arrestimit të të dyshuarit dhe në bazë të vendimit, do të zgjasë deri më 16 shkurt të këtij viti.