Kronikë e zezë

Arrestohet një person, po transportonte migrantë në mënyrë të parregullt

 

Policia Kufitare e Kosovës ka vënë në pranga një person, gjatë realizimit të planit operativ “Migrimi i parregullt”.

Policia ka vëzhguar një automjet në të cilin disa persona kanë vrapuar nga pylli dhe kanë hyrë brenda mjetit.