Kronikë e zezë

Nisin hetimet pasi disa persona keqpërdorën fotot e videot e të miturës

 

Njësitë e hetuesisë kanë nisur hetimin në një rast të keqpërdorimit të fëmijëve në pornografi.

Sipas njoftimit të PK-së, disa të mitur kanë keqpërdorur foto dhe video të një të miture në Suharekë.