Kronikë e zezë

Ndalohet zyrtari i SHSKUK-së, dyshohet për keqpërdorim të pozitës

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Është ndaluar një zyrtar i SHSKUK-së nga Prokuroria Themelore në Prishtinë, pasi dyshohet se ka kryer veprën penale “keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”.

Sipas njoftimit, zyrtari i IT-së me inicialet L.J., thuhet se veprën e ka kryer në cilësinë e menaxherit të kontratës nga QKUK “furnizimi dhe montimi i sistemit të integruar të monitorimit me kamera dhe integrimi i sistemit të kontrollit të qasjes”. Hetimi mbi të ka zgjatur disa muaj në bashkëpunim me Policinë e Kosovës.