Kronikë e zezë

Shtetasi i Maqedonisë së Veriut tenton të hyjë në Kosovë me certifikatë të falsifikuar të vaksinimit

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Është arrestuar i dyshuari mashkull shqiptar shtetas i Maqedonisë Veriore pasi që në pikë kalimin kufitar në Han të Elezit, ka prezantuar certifikatën e vaksinimit COVID-19 e cila dyshohet se mund të jetë e falsifikuar.

Certifikata është sekuestruar për ekzaminim dhe procedura të mëtutjeshme.