Kronikë e zezë

1068 gjoba në trafik gjatë 24 orëve të fundit

 

Në 24 orët e fundit janë shqiptuar 1068 gjoba ndaj kundërvajtësve në trafik dhe 515 ndaj atyre që i kanë shkelur masat anti-COVID.

Siç njofton Policia e Kosovës, gjatë kësaj periudhe janë shkaktuar 12 aksidente me të lënduar e 18 me dëme materiale.