Kronikë e zezë

Prizren, 30 ditë paraburgim ndaj të dyshuarit për sulm dhe dëmtim të pasurisë

Foto ilustrim
 

Gjykata Themelore në Prizren ka caktuar masën e paraburgimit në kohëzgjatje prej 30-ditësh, ndaj të pandehurit L.U., që dyshohet se ka kryer veprat penale “sulm” dhe “asgjësimi apo dëmtimi i pasurisë”.

Në vendimin e Gjykatës bëhet e ditur se masa e paraburgimit do t’i llogaritet prej kohës së arrestimit, më datë 24 janar dhe mund të zgjasë deri më datën 24 shkurt.