Kronikë e zezë

Arrestohet i dyshuari për vrasjen e dyfishtë në Junik në vitin 2012

 

Policia e Kosovës ka njoftuar se është arrestuar një i dyshuar kosovar për vrasjen e dyfishtë në Junik më 16 maj të vitit 2012.

I dyshuari u arrestua në Belgjikë dhe të mërkurën është ekstraduar në Kosovë.