Kronikë e zezë

Zhduket një burrë në Prizren, familja e raporton pas dy muajsh

Foto: Ilustrim
 

Ankuesi mashkull kosovar nga Prizreni ka informuar Policinë se para dy muajve djali i tij është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Rasti është duke u hetuar.