Kronikë e zezë

Në Tiranë grabitësit gërmuan 8 metra, por u zbuluan nga punonjësit e bankës

 

Personeli i bankës vuri re disa të çara në dysheme dhe lajmëroi policinë. Kështu u zbulua plani i grabitjes përmes tuneleve të nëndheshme në Bulevardin Zogu i Parë, në Tiranë, raporton Euronews.

Rreth 8 metra kanë gërmuar autorët për të arritur nga tuneli i krijuar për ujërat e zeza te banka e nivelit të dytë, e cila ishte vënë në shënjestër të autorëve.