Kronikë e zezë

Dy të mitura zhduken në Prishtinë

 

Një person ka raportuar se dy vajzat e tij të mitura kanë dalë nga shtëpia dhe nuk janë lajmëruar më. Vajzat ishin larguar nga shtëpia në fshatin Lebanë rreth orës 14:15.

Policia ka njoftuar se po e heton rastin.