Kronikë e zezë

Parandalohet kontrabanda e mbi 13 mijë litrave etanol

 

Dogana e Kosovës ka identifikuar dhe ndaluar të premten në Drenas një kamion i cili përmbante 13.440 litra alkool i llojit etanol, me vlerë prej mbi 23 mijë euro të kontrabanduar.

Kamioni sipas Doganës vinte nga Mitrovica derisa origjina është nga Serbia.