Kronikë e zezë

Arrestohet një person për mashtrim, ishte prezantuar si punonjës i një shoqate humanitare

 

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se ka arrestuar një person në Prishtinë nën dyshimin se ai ka kryer veprën penale “mashtrim”.

Sipas Policisë së Kosovës i dyshuari muaj më parë ishte prezantuar si punonjës i një shoqate humanitare dhe i kishte premtuar një burri se do t’ia sigurojë një banesë.