Kronikë e zezë

Në 24 orët e fundit në Kosovë janë raportuar gjashtë raste të dhunës në familje

Arrestohen dy persona të kërkuar në Ferizaj
 

Në 24 orët e fundit në Kosovë janë raportuar në Polici gjashtë raste të dhunës në familje.

Sipas raportit të Policisë, dy raste janë raportuar në Prishtinë, dy në Prizren dhe nga një në Fushë-Kosovë e Lipjan.