Kronikë e zezë

Policia gjen 7 thika e një boks hekuri gjatë kontrollit në 3 shkolla në Vushtrri

Policia nis kontroll në shkollat e Vushtrrisë, Maj 2022
 

Policia ka zhvilluar një kontroll të enjten në tri shkolla të mesme të Vushtrrisë, ku ka sekuestruar shtatë thika, një boks hekuri dhe një pistoletë plastike.

Kontroll është kryer në shkolla të mesme të larta në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata.