Kronikë e zezë

Policia zë në kufi dy persona që tentuan kontrabandë me mallra dhe migrantë

 

Policia e Kosovës ka parandaluar një rast të kontrabandës me mallra dhe një rast kontrabande me emigrant në kufi në zonën e lindjes.

Një person është ndaluar i cili ishte futur nga Maqedonia e Veriut dhe në kamion policia i ka gjetur mallra të kontrabanduara.