Kronikë e zezë

Dy vjet e gjysmë burgim dhe 400 euro gjobë për vjedhje në Ferizaj

 

Një person është shpallur fajtor për vjedhje të rëndë nga Gjykata Themelore në Ferizaj.

K.P. është dënuar të mërkurën, me dy vjet e gjashtë muaj burgim dhe gjobë prej 400 eurosh.