Kronikë e zezë

Zhduket një person në Klinë

 

Një vajzë është zhdukur në Klinë nga data 9 maj. Policia e Kosovës ka njoftuar se rasti është raportuar nga babai i vajzës.

Ai ka treguar se vajza është larguar nga shtëpia më 9 maj dhe nuk di gjë për vendndodhjen e saj.