Kronikë e zezë

Rrihen kolegët mes vete në Prishtinë

Policia e Kosoves
 

Policia e Kosovës ka njoftuar e një person ka raportuar se është sulmuar dhe rrahur nga kolegu i tij në rrugën “Bill Clinton” në Prishtinë.

Sipas njoftimit të Policisë, hetimet janë në fazën preliminare.