Kronikë e zezë

Kërkohet paraburgim ndaj 15 të arrestuarve në aksionin “Gropa”

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Prokuroria Themelore në Ferizaj, ka kërkuar të martën, paraburgim prej 30 ditësh ndaj15 të arrestuarve për drogë, një ditë më parë në Ferizaj.

Sipas njoftimit, të dyshuarit me inicialet AS.Sh., A.D.,V.N.,S.D., A.Sh., B.H., S.Sh., S.H., M.Sh., Z.S., F.D., M.Y., A.D., H.I., dhe S.Y., me vendim të Prokurorit të Shtetit gjenden nën masën e ndalimit prej 48 orësh, pas aksionit të realizuar, e të quajtur “Gropa”.