Kronikë e zezë

Në Gjakovë rrihen mes vete gjyshja me mbesën

 

Policia e Kosovës ka raportuar për një rast të dhunës në familje në Gjakovë, ku gjyshja është rrahur me mbesën.

Sipas njoftimit të Policisë, viktimat pas trajtimit mjekësor janë intervistuar dhe janë liruar në procedurë të rregullt.