Kronikë e zezë

Arrestohen Dardan Molliqaj e disa zyrtarë të tjerë të PSD-së

 

Policia e Kosovës ka arrestuar të enjten pasdite, kryetarin e PSD-së, Dardan Molliqaj dhe disa bashkëpunëtorë të tij, ka bërë të ditur Natyra Kuçi, zyrtare e kësaj partie.

Arrestimi i tij është bërë në kohën kur protestuesit para Kuvendit po shpërndaheshin.