Kronikë e zezë

Kapen mallra të kontrabanduara në një furgon nga Maqedonia e Veriut që po futej përmes rrugëve ilegale

 

Policia e Kosovës ka ndaluar kontrabandën e mallrave të cilat po hynin nga Maqedonia e Veriut.

Në një komunikatë për media, policia ka njoftuar se ka vërejtur një furgon dhe më pas e ka përcjellë dhe ka gjetur se po tentohej të futeshin mallra përmes rrugëve ilegale.