Kronikë e zezë

Arrestohet një 60-vjeçar në Kaçanik për armëmbajtje pa leje

 

Në fshatin Begracë të Kaçanikut është arrestuar një 60-vjeçar për armëmbajtje pa leje.

Të dyshuarit F.L. i janë gjetur një pistoletë dhe 8 fishekë.