Kronikë e zezë

Arrestohet një person pasi këputi kabllot e rrymës dhe ia ndali ujin një lokali

 

Një person është arrestuar të premten për dëmtim të pronës, në rrugën B në Prishtinë.

Ai ka këputur kabllot e rrymës dhe ia ka ndaluar ujin në lokal personit me të cilin kishte mosmarrëveshje, sipas njoftimit të Policisë së Kosovës.