Kronikë e zezë

Vishaj: COVID-19 po shkakton çrregullimin e enëve të gjakut dhe probleme kardiake

 

Numri i rasteve më COVID-19 është rritur ditëve të fundit, duke bërë që të shtohet edhe apeli për kujdes nga të gjithë.

Virusi që mori shumë jetë njerëzish në mbarë botë e shkaktoi kaos shëndetësor e ekonomik, po del të ketë edhe me shumë komplikime pas shërimit të pacientëve.