Kronikë e zezë

Arrestohen tetë të dyshuar për “shkaktim të rrezikut të përgjithshëm”, “zjarrvënie” e “detyrim”

Arrestohen dy persona të kërkuar në Ferizaj
Foto: Ilustrim
 

Policia e Kosovës i ka arrestuar 8 persona të hënën, të dyshuar për veprat penale “shkaktim i rrezikut të përgjithshëm”, “zjarrvënie” e “detyrim”.

Sipas njoftimit, të arrestuarit A.P., (i lindur më 1999), K.K. (1998), F.C. (2003), A.M. (1995), G.I. (1998), D.R. (2004), E.C. (1993) dhe L.B. (2000), dyshohet se janë përfshirë në disa raste kriminale, si zjarrvënien e një lokali me koktej molotovi në lagjen "Dardania" në Prishtinë dhe hedhjen e granatave të dorë në disa lokacione.