Kronikë e zezë

Zhduket një grua në Prishtinë

 

Një grua është zhdukur në Prishtinë.

Policia e Kosovës ka bërë të ditur të mërkurën se një burrë ka njoftuar për largimin e gruas nga shtëpia dhe nuk e di vendndodhjen e saj. Burri ka njoftuar se gruaja është larguar nga shtëpia të hënën.