Kronikë e zezë

Ngrihet aktakuzë ndaj të dyshuarve për keqpërdorim të kartelave bankare të klientëve në Podujevë

Foto ilustrim
 

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurve A.S. dhe E.B., për veprën penale “Lëshimi i çeqeve pa mbulesë ose të rremë dhe keqpërdorimi i kartelave të bankës apo të kreditit”.

Në njoftimin e lëshuar nga Prokuroria, thuhet se prokurori i çështjes me rastin e ngritjes së aktakuzës, i ka propozuar Gjykatës që të pandehurit të shpallen fajtorë dhe të dënohen sipas ligjit për veprat penale të cila iu vihen në barrë.