Kronikë e zezë

Shoferi lidh qenin pas veture dhe e tërheq zvarrë në Vlorë

 

Një person e ka keqtrajtuar një qen duke e lidhur pas veture dhe ka nisur ta tërheq zvarrë nëpër rrugë në qytetin e Vlorës të martën.

Incidenti, që u publikua në Facebook nga faqja “Ndihma e Kafshëve, Shqipëri”, është filmuar nga qytetarët në rrethrrotullimin e Babicës në Vlorë.