Kronikë e zezë

Vazhdon aksioni “Brezovica”

 

Prokuroria Themelore në Ferizaj ka njoftuar të enjten se është duke vazhduar operacionin për identifikimin dhe regjistrimin e vikend-shtëpizave në zonën e Brezovicës.

Sipas njoftimit, në operacionin e ri janë të pranishëm edhe Inspektorati Qendror i Pylltarisë për shkak të dëmtimit të pyllit në Parkun Kombëtar “Sharri”.