Kronikë e zezë

Arrestohet njё person pёr mashtrim me bileta të 18 personave

 

U arrestua një person për mashtrim me bileta, të enjten dhe më pas është dërguar në mbajtje për 48 orë.

Më 7 gusht në Stacionin Policor në Pejë ishin paraqitur tre persona si viktima të mashtrimit me bileta udhëtimi, e më pas edhe 15 të tjerë të cilët janë ankuar.