Kronikë e zezë

Ndalohen 10 persona të maskuar në kryeqytet, gjobiten për prishje të rendit

 

Policia e Kosovës ka ndaluar sonte dhjetë persona të maskuar në Prishtinë, ndaj të cilëve është shqiptuar gjobë për prishje të rendit dhe qetësisë publike.

Flora Ahmeti, zëdhënëse e policisë për rajonin e Prishtinës, ka bërë të ditur se personat në fjalë, identiteti i të cilëve nuk është bërë i ditur, ishin të shoqëruar edhe me dy qenë duke parakaluar në sheshet e kryeqytetit.