Kronikë e zezë

Arrestohet një 14-vjeçar në Rahovec për 25 kallëzime të rreme

 

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se prej datës 8 janar 2022 deri me 14 gusht 2022 përmes aplikacionit “Lajmëro Policinë” pranë Stacionit Policor në Rahovec janë paraqitur 25 lajmërime të rreme për aktivitetet të ndryshme kundërligjore në një lokal në fshatin Hoçë e Vogël të Komunës së Rahovecit.

Sipas njoftimit, thuhet se sektori i Hetimeve në Stacionin Policor në Rahovec në bashkëpunim me Prokurorin e Shtetit, për një kohë ka zhvilluar hetime për zbulimin e kryesit të kësaj vepre duke përdorur teknika të ndryshme të hetimit dhe duke aplikuar masa të fshehta.