Kronikë e zezë

Sylejman Ahmeti dënohet me 24 vjet e 10 muaj burgim për vrasjen e shokut

 

Me 24 vjet burgim për vrasje të rëndë dhe me 10 muaj për armëmbajtje pa leje është dënuar të hënën Sylejman Ahmeti.

Kjo video është shfaqur në njërën prej seancave në Gjykatën e Prizrenit si dëshmia kryesore për vrasjen e Shaip Krasniqit më 26 janar të vitit 2020, në fshatin Maqitevë të Suharekës.