Kronikë e zezë

Avokatët e Krivaqës e Sejdiut kërkojnë hedhjen e aktakuzës për vrasjen e Marigona Osmanit

 

Avokatët mbrojtës të Dardan Krivaqës e Arbër Sejdiut, kanë kërkuar hedhjen poshtë të aktakuzës për vrasjen dhe dhunimin e Marigona Osmanit, kanë konfirmuar nga Gjykata Themelore në Ferizaj të martën.

Për këtë, nga ky institucion kanë thënë se këto kërkesa janë bërë brenda afatit të caktuar dhe se do shqyrtohen e më pas do vendoset për to.