Kronikë e zezë

Dënim me kusht për dhunim, parashkrim për vjedhje

 

Dhunuesi i një gruaje në Prishtinë në dhjetorin e vitit 2010, është dënuar me kusht para vetëm disa muajsh. Aktgjykimi është nxjerrë në Gjykatën Themelore në Prishtinë.

“Më 10.05.2010, rreth orës 18:00, i pandehuri M. pas një kontakti dyjavor me telefon që kishte me të dëmtuarën N. Gj., pasi fillimisht kishin lënë takim, e pastaj janë takuar te Ulpiana, kanë pirë kafe së bashku në restorant, e pastaj i pandehuri me veturën e tipit ‘Golf II’ ngjyrë e zezë, e ka dërguar në drejtim të fshatit G. Me të arritur në Badovc, në një rrugë mali e ka nxjerrë nga vetura me forcë të dëmtuarën dhe pa dëshirën e saj ka kryer marrëdhënie seksuale me të edhe pse e njëjta ka rezistuar”, thuhet në këtë aktgjykim.