Kronikë e zezë

Arrestohen dy persona pasi iu gjetën narkotikë dhe armë

 

Policia e Kosovës ka ndaluar një veturë e cila ishte duke transportuar substanca narkotike në drejtimin Gjakovë – Prishtinë.

Pas pranimit të informatës së vetura ishte në qarkullim, njësia policore nga Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Narkotikë – Gjakovë, në asistencë edhe nga njësitë patrulluese nga stacioni policor në Klinë kanë marrë veprime të menjëhershme për ndalim të veturës së dyshuar.