Kronikë e zezë

Ryshfet e fajde në aferën “Brezovica 6”, kush janë të arrestuarit dhe cili është roli i tyre

Foto: Koha
 

Dyshimet për krim me ndërtime në Brezovicë kanë dërguar edhe 7 persona në burg.

Pas rreth 10 muajsh qëkur Prokuroria Themelore në Ferizaj ka nisur arrestimet për ndërtimet në këtë zonë, aksioni të mërkurën ka vazhduar në disa lokacione në rajonin e Prishtinës. Me këtë rast janë arrestuar 7 persona.