Kronikë e zezë

Arrestohet i dyshuari që në emër të AKP-së ka shitur aseset që ndodhen në Bosnjë dhe Mal të Zi

 

Një person është arrestuar në Prishtinë për falsifikim të dokumenteve, mashtrim dhe prezantim të rremë si person zyrtar.

Sipas njoftimit nga Prokuroria Themelore në Prishtinë i dyshuari SH.M. është dërguar në mbajtje.