Kronikë e zezë

Arrestohet i dyshuari për kanosje ndaj ish-së dashurës dhe prindit të saj

 

Një person është arrestuar në Prishtinë, të hënën, për kanosje dhe ngacmim ndaj ish-së dashurës së tij dhe prindit të saj, ka njoftuar Policia të martën në raportin 24-orësh.

Sipas njoftimit, i dyshuari i kishte kanosur viktimat nga 1 shtatori.