Kronikë e zezë

26 vjet burgim tre kosovarëve e një turku që transportuan 113 kg heroinë nga Iraku

 

Xhemajl Shala, Sadik Shala, Iskender Sale dhe Alban Gashi të akuzuar për shitblerje të narkotikëve dhe vepra tjera penale u dënuan me 26 vjet burgim dhe 65 mijë euro gjobë.

Aktgjykimi u shpall të martën.