Kronikë e zezë

Kosovari mashtrues i shpëton dëbimit nga Zvicra për shkak të inteligjencës së ulët

 

Një kosovar 25-vjeçar në Zvicër ka një listë të gjatë të mashtrimeve.

Si shembull ai krijoi disa llogari në aplikacionin për transport publik SBB me emra dhe adresa që i gjeti në librin digjital të telefonit. Ai ktheu ato në e-mail adresa dhe kështu ishte në gjendje të blinte bileta dhe të udhëtonte në gjithë Zvicrën – sigurisht në klasën e parë.