Kronikë e zezë

Konfiskohet mbi 1 ton duhan i kontrabanduar me vlerë mbi 50 mijë euro

 

Dogana e Kosovës ka konfiskuar të enjten mbi 1 ton duhan dhe cigare në një depo në rajonin e Prizrenit.

Sipas njoftimit, vlera e evazionit fiskal si pasojë e sasisë së duhanit që dyshohet se është e kontrabanduar, është mbi 50 mijë euro.