Kronikë e zezë

Aksioni nëpër “Call Center” në Prishtinë, një shtetas izraelit në mesin e të arrestuarve

 

Policia e Kosovës ka dhënë detaje për aksionin e të martës në disa  “Call-Center” në Prishtinë. Sipas Policisë janë arrestuar 14 persona në këtë qendër, ndërsa në mesin e tyre është edhe një shtetas izraelit.

Janë arrestuar shtatë burra kosovarë dhe gjashtë gra kosovare. Dyshohen se kanë arritur të mashtrojnë persona në vende të ndryshme.