Kronikë e zezë

Paraburgim për logopedin që dyshohet se keqtrajtoi 3-vjeçaren

Foto: Ilustrim
 

Gjykata Themelore në Gjilan i ka caktuar masën e paraburgimit logopedit Iljasa Fazliu, me dyshimin se ka keqtrajtuar një fëmijë të moshës 3-vjeçare.

Sipas Gjykatës, i pandehuri ndaj vajzës ka përdorur gjuhë ofenduese dhe degraduese, “duke mos iu përmbajtur parimeve etike dhe profesionale gjatë ushtrimit të kujdesit shëndetësor”.