Kronikë e zezë

Aksion i Europolit edhe në Kosovë e Shqipëri, u shënjestruan produktet false dhe pirateria online

 

Agjencitë e zbatimit të ligjit nga 27 shtete kanë marrë pjesë në operacionin “Operation in Our Sites”, të koordinuar nga Europoli, për të goditur uebfaqet që ofronin produkte false apo ishin përfshirë në piratëri online.

Në mesin e vendeve ku është zhvilluar aksioni ishte edhe Kosova e Shqipëria.