Kronikë e zezë

Shpallen në kërkim tre persona për vrasjen në Tiranë, dy prej tyre shtetas të Kosovës

 

Policia e Shqipërisë ka arritur të identifikojë personat e dyshuar për vrasjen e një 39-vjeçari në Tiranë, një muaj më parë.

Ata janë shpallur në kërkim ndërkombëtar, njëri për vrasjen dhe dy të tjerët për përkrahje të autorit të krimit dhe moskallëzim krimi – dy të fundit janë shtetas të Kosovës.