Kronikë e zezë

Gjakovë, arrestohet një person për kërcënim dhe ngacmim

 

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Gjakovë të dielën, me dyshimin se ka kërcënuar dhe ngacmuar një person tjetër.

Sipas njoftimit policor, për shkak të një mosmarrëveshjeje, i dyshuari ka kërcënuar viktimën dhe ia ka bllokuar rrugën.