Kronikë e zezë

Vërejtje gjyqësore ndaj të akuzuarit që tentoi ta sulmonte Rrahman Jasharajn

 

Gjykata Themelore në Prishtinë, ka shpallur fajtor të akuzuarin, Musli Rexhepi, duke i shqiptuar vërejtje gjyqësore, për akuzën se tentoi ta sulmonte fizikisht kryetarin e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Rrahman Jasharaj, gjatë një mbledhje në shkollën “Ismail Qemali” në Prishtinë.

Shpallja e aktgjykimit ndaj të akuzuarit Rexhepi, u bë të hënën nga gjykatësja Namie Krasniqi- Jashanica.